Catering Sollentuna

Håller du till i Sollentunatrakten? Beställ din cateringmat hos oss!

Edsbergs slott

Håller du till i Sollentuna och behöver catering?    Vi kör ut din cateringmat utan leveransavgift i Sollentuna vid beställning på minst 40 portioner (eller över 7000 kr).    Alldeles catering – när det gäller catering Sollentuna!

Ring och beställ din buffé, lunch eller middag hos oss, vi levererar catering i Sollentuna med omnejd. Då vi varit lokaliserade i Sollentuna tidigare så har vi många nöjda privatkunder och företagskunder i Sollentuna.

Vår cateringverksamhet baserar vi på bästa råvaror, som tillagas av kockar från stjärnkrogar. All mat lagas från grunden. Bufféer är vår specialitet. Välj en färdigkomponerad buffé / meny från sidorna ovan, eller gör en egen sammansättning med dina favoriter. Ring för tips och prisuppgifter. Vår policy är att leverera högsta möjliga kvalitet med råvaror framtagna på ett miljömässigt hållbart sätt. Naturligtvis serverar vi bara kött och fisk som vi kan stå för. Närodlat och råvaror i säsong är självklart för oss. De flesta bufféerna och rätterna  går att få helt ekologiska. Kontakt oss när det gäller Catering Sollentuna!

Om du vill ordnar vi även med personal, porslin, bord och stolar med mera till konkurrenskraftiga priser.    Porslin/personal

Alldeles Catering och Event är ett helserviceföretag som kan ta hand om allt från planeringen av ett arrangemang till utförandet när det gäller catering Sollentuna.

Våra säsongsbufféer!         Middag och plockmat

Ring 08/7548184 eller maila info@alldeles.se  för beställning, förslag eller mer information

IMGP9921