Catering Sundbyberg

 Fri leverans, catering i Sundbyberg!

Sundbyberg1

Då vi har vårt kök centralt i Sundbyberg så brukar vi kunna köra ut cateringmaten utan leveransavgift till sällskap över 40 personer. Våra tjänster används frekvent av nöjda Sundbybergsföretag och privatpersoner.

Ring och beställ din buffé, lunch eller middag hos oss, vi levererar catering i Sundbyberg med omnejd. Vår cateringverksamhet baserar vi på bästa råvaror, som tillagas av kockar från stjärnkrogar. All mat lagas från grunden. Bufféer är vår specialitet. Välj en färdigkomponerad buffé / meny från sidorna ovan, eller gör en egen sammansättning med dina favoriter. Ring för tips och prisuppgifter. Vår policy är att leverera högsta möjliga kvalitet med råvaror framtagna på ett miljömässigt hållbart sätt. Naturligtvis serverar vi bara kött och fisk som vi kan stå för. Närodlat och råvaror i säsong är självklart för oss. De flesta bufféerna och rätterna  går att få helt ekologiska.

Om du vill ordnar vi även med personal, porslin, bord och stolar med mera till konkurrenskraftiga priser.

Alldeles Catering och Event är ett helserviceföretag som kan ta hand om allt från planeringen av ett arrangemang till utförandet när det gäller catering Sundbyberg.

 Våra säsongsbufféer

Ring 08/754 8184 eller maila på info@alldeles.se

citrus