Catering Solna

Håller du till i Solna och söker catering? Vi bjuder på leveransen!

Solna

Då vi har vårt produktionskök i Solna/Sundbyberg så brukar vi kunna köra ut cateringmaten utan leveransavgift i Solna vid beställning på minst 30 portioner.  Våra tjänster används frekvent av nöjda Solnaföretag och privatpersoner.

Ring och beställ din buffé, lunch eller middag hos oss, vi levererar catering i  Solna med omnejd. Vår cateringverksamhet baserar vi på bästa råvaror, som tillagas av kockar från stjärnkrogar. All mat lagas från grunden. Bufféer är vår specialitet. Välj en färdigkomponerad buffé / meny från sidorna ovan, eller gör en egen sammansättning med dina favoriter. Ring för tips och prisuppgifter. Vår policy är att leverera högsta möjliga kvalitet med råvaror framtagna på ett miljömässigt hållbart sätt. Naturligtvis serverar vi bara kött och fisk som vi kan stå för. Närodlat och råvaror i säsong är självklart för oss. De flesta bufféerna och rätterna  går att få helt ekologiska. Kontakta oss när det gäller catering Solna!

Om du vill ordnar vi även med personal, porslin, bord och stolar med mera till konkurrenskraftiga priser.

Alldeles Catering och Event är ett helserviceföretag som kan ta hand om allt från planeringen av ett arrangemang till utförandet när det gäller catering Solna.

tomat1

Våra säsongsbufféer!

Ring 08/7548184 eller maila info@alldeles.se  för beställning, förslag eller mer information